Handsome smiling man shopping online on Christmas

Derfor er det en så god idé at have en webshop

Hvis du er ejere af en fysisk butik, så er det absolut rigtig god idé at supplere denne med en webshop. Med en webshop vil du kunne få mere omsætning, oveni så har du allarede et “lager” (din fysiske butik)

Det er også en kæmpe fordel for dine kunder, som allerede kender din forretning og det du sælger. Det er også en kæmpe fordel hvis du forhandler produkter der er meget niche relaterede og lidt specielle. Her er nogle  eksempel;

 

En webshops kan også være med til at øge din kundeloyalitet, da du kan have kontakt til dine kunder online, f.eks. hvis du har et event så kan du dele dette i for eksempel i et nyhedsbrev. Ved at sende nyhedsbreve til dine kunder, linker du ikke kun til din webshop, du kan også skabe mersalg genne at præsentere nye produkter osv. Dette vil kunne lede til en bedre omsætning.
Undersøgelser har vist, at flere og flere købere vælger webshops frem for fysiske butikker. Grunden til dette er, at man som køber finder det meget nemmere, sikkert og bekvemt.

Redde din business i Corona

Vi lever i en tid hvor Corona har sat sit præg, og derfor vælger mange mennesker naturlige årsager at shoppe mere online. Ved at onlineshoppe, kan man roligt fra sit hjem bestille produkter, services eller ydelser, og få det leveret lige til døren. Man er kun et klik væk, og det er nemt, sikkert og komfortabelt. Corona holder ikke folk tilbage med at shoppe, de har bare ikke lysten til at udsætte sig for smitte og vælger så hellere at shoppe online.

Ved at eje en webshop, har man mulighed for at nå ud til mange købere rundt omkring i landet eller verdenen, da man ikke behøver at bekymre sig om tilgængelighed. En webshop er nemlig online og afhænger ikke af lokation, så enhver person kan besøge din webshop når som helst, ved kun et klik.

Her er nogle flere fordele hvorfor en webshop kan være en god idé;

En webshop er altid åben
Du behøver ikke have bemanding de dage du vil holde fri
Flere foretrækker online shopping frem for fysiske butikker under corona 
Du kan nå ud til en bredere kundekreds, da dine kunder kan handle uanset hvor i landet/verdenen de befinder sig.
Det er nemt at tilføje rabatkoder, tilbud og priser
Du kan have et større udvalg på en webshop end i en fysisk butik
Du kan reklamere for produkter som folk er usikre på om du forhandler

 

Smiling young woman applying face cream to bearded husband in bathroom
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *