MEDIA

NORH

Konkrete resultater  til erhverv – konsultation og gør det selv-vejledninger, der er til at forstå. Vi på Norh media er glade for at opnå en fortjeneste, men det skal altid være rimeligt, og vi ønsker, at vores kunder tjener godt på at hyre os.

WORD

PRESS

Hvis du laver en hjemmeside i WordPress, får du et stabilt og moderne CMS, som du selv kan opdatere og vedligeholde. Uanset om du ønsker en blog til dig selv eller en professionel  hjemmeside til dit erhverv, så kan vi hjælpe dig. Vi kan stå for hele projektet eller vi kan sørge for, at du bliver godt klædt på til at klare hele opgaven selv.

cross-device-1297696_1280

DESIGN

RESPONSIVT

Med et responsivt design tilpasser vi din hjemmeside til mobil, tablet & desktop. Responsiv design er en en af mange veje frem til flere konverteringer. Hjemmesideoptimering er altafgørende for hvordan dit site klarer konkurrencen online og konverterer nye kunder.

Cases

Switch A
Switch B

Lejhåndværker.dk

Amager Gulvteknik

Design - Branding - Google ads

Norh ApS

SEO - Branding - Social medier - Foto

Lej håndværker

SEO - Branding - Social medier

1

Kontakt

Det starter ved en god plan. Man laver ikke online marketing for online marketings skyld. Der skal være et formål med det hele. Et godt slutresultat starter oftest med et grundigt forarbejde.

Inden vi går i gang med vores arbejde, så forventingsaftemmer vi sammen med dig – derefter præsenterer vi en plan, som vil passe dit budget og dit erhverv.

Design

Planen er lavet, og vi ved, hvor du vil hen. Det praktiske og kreative arbejde kan derfor gå i gang. Vi indsamler inspiration og laver et mind map og begynder at bygge din nye hjemmeside op. Måske rammer vi rigtigt første gang, ellers så gør vi det den anden eller tredje gang.

21

3

Udvikling

Optimering, tekst optimering, mere content, masser af billeder, optimering. Vi bliver aldrig færdige. Dog vil vi inden for kort tid mærke resultaterne af alt det hårde arbejde og motivationen, det giver os, vil få os at fortsætte. Hvis vi snakker SEO, så er numere en del af dit arbejdsliv. 

Kan vi
- kan du

Kan vi, så kan du! Vi droppede alle de store mediehuse og sparede masser af penge samtidig med at vi fik succes med vores markedsføring. Ved at gøre alt “in house” lykkedes det os at konvertere flere kunder. Efter 3 små måneder nåede vi topplaceringer på Google, og telefonen ringede ca. 4 gange så meget. 

Plus laptop device
Ikke-navngivet1

SEO Optimering

Norh ApS

Start From A Hello!

Contact Us

Our Location

555 Lexington Avenue, 10th Floor, Room 202
New York, NY 10017,
United States