Webbureau.

NORH MEDIA

Skal vi skabe visuelle og resultat-
skabende mål sammen?

Hvis du laver en hjemmeside i WordPress, får du et stabilt og moderne CMS, som du selv kan opdatere og vedligeholde. Uanset om du ønsker en blog til dig selv eller en professionel  hjemmeside til dit erhverv, så kan vi hjælpe dig. Vi kan stå for hele projektet eller vi kan sørge for, at du bliver godt klædt på til at klare hele opgaven selv. Vi hjælper dig godt igang med at konvertere flere kunder og øge din omsætning.
Norh medias formål er ikke at tjene penge som webureau. Vores største formål er at uafhængigt markedsføre vores egne forretninger og virksomheder. Nogle gange er vi åbne for at tage andre virksomheder eller privatpersoner med ind i vores digitale verden, som partners og evt. som kunde, der som ligesom vi er trætte af det større mediehus.
Ud fra det større billed er vores mål at hjælpe mennesker vi møder på den bedst mulige måde. Dette mener vi er et grundlæggende princip i alle tilfælde og årsag til succes.

Få konsultationer til som hjælper dig at nå ud til kunder lokalt eller i hele verden

Konkrete resultater  til erhverv – konsultation og gør det selv-vejledninger, der er til at forstå. Vi på Norh media er ikke verdens største webbureau, vi er faktisk bare 2 meget erfarne Webdesigners og erhvervsdrivende, som glade for at opnå en fortjeneste til vores kunder, og til os selve, Vi ønsker altid at vores kunder skal tjene meget på at hyre os.

Online synlighed med SEO

Søgemaskinoptimering er den metode du skal bruge for at blive synlig i den største markedsføringskanal på nettet. Du opnår organisk trafik, som du ikke betaler for. SEO er med andre ord en investering i din hjemmeside og i din forretning. Den 1/6 startede vi på 0 med Norh Entreprises domæne, hjemmeside og SEO. Det gav forbløffende resultat, på mindre end 6 måneder firdobbelte Norh sin omsætning. 

Hjemmeside

Vi bygger gerne det websted, du tror, ​​du vil have. Men vi bygger fortrinsvis den du eller din forretning har brug for.

SEO -optimering

Er tekniske, redaktionelle og kommunikative udfordringer. Jo bedre du forstår at optimere alle elementer, jo mere synlig vil du blive.

Branding

Enkelt og elegant, vi er i stand til at vælge det rigtige design til dit specifikke erhverv og få det bedste ud af det.

Stategi & annoncering

Markedsføring og kommunikationsstrategier med indsigt i budskaber, målgrupper og medier og sikrer dig en klar stemme i markedet.