Styrk din virksomhed Få Flere konverteringer

Norh medias formål er ikke at tjene penge som webureau. Vores største formål er at uafhængigt markedsføre vores egne forretninger. Nogle gange er vi åbne for at tage andre med ind i vores digitale verden, der ligesom os, er trætte af de større mediehuse. Når vi gør det, så ønsker vi at gøre det godt og til en fair pris.

Norh Media

Hjemmesideløsninger

icon-2

Fleksibelt

Hos os får du et fleksibelt samarbejde. Når du går ind i et samarbejde med os, så bestemmer du altid selv hvor meget du vil få lavet og hvornår. Du må ombestemme dig hundrede gange hvis du vil det. Hos Norh Media bliver du aldrig "låst" fast i lange bindingstider og du ejer selv din hjemmeside og dit domæne.

icon-1

Flotte og Nemme

Vi gør gerne alt arbejdet for dig. Men vi tilbyder også konsulationer i hjemmesideløsninger, så at du kan gøre meget af arbejdet selv og på den måde spare penge. Idag har Norh Media designet over 100 hjemmesider i Word Press og vi elsker at lære fra os. Se nogle eksempel på design her;

icon-4

Seo-optimering

Vi på Norh Media er meget erfarne indefor SEO - Vi ved hvad der skal til for at opnå høje placeringer på Google. Inden vi går igang med Seo-optimering på en hjemmeside, laver vi en veludført analyse. Vi ønsker ikke nogen at betale eller at bruge timer på noget som ikke giver et tilfredsstillende resultat.

Vores Mål

Leverer ærlige og
effektive løsninger

Vores mål er at levere en hjemmeside som du vil være glad for i mange år fremover, en hjemmeside som er konverterings venlig. Vi starter altid op med en førdybende forventnings samtale, her vi finder ud af dine  visioner og dit behov.  Af os kan du forvente en personlig kontakt og et tæt samarbejde, så længe du ønsker. 

icon-4

Seo løsninger

Seo-optimering sidder lige i ryggraden på os, vi ved lige præcist hvornår det er bedst at udføre specifikke handlinger i forhold til at opnå bedst resultat. Skal vi hjælpe dig med bedre resultater i søgefeltene? Kontakt os her;

icon-6

Google Ads, Facebook eller Instagram?

Udover at bygge hjemmeside og arbejde med seo, Arbejder vi også med annoncering så som facebook, Google Ads og instagram annoncering.

Vi på Norh Media har en lidt anerledes baggrund - den vil vi gerne fortælle dig om

Vi er måske en af  dem der har lært på den hårde måde i starten – i forhold til markedsføring. Set i backspejlet har det være super godt for os. Da det givet os blod på tanden og motivation til at nå der til vi er nu.

Norhentreprise.dk

Alt startede med en vision om at nå op på første pladsen på Google.

logo36w

Kevlaw.dk

Vi har hjulpet Thomas med at skifte pagebuldier og opnå et hurtigt ryk opad på Google.

cylinder (1)d

København-hulboring.dk

Ejeren ønskede sig en site der ikke lignende konkurenternes. Samt nyt logo.

Hvordan så?

Kontakt os og vi viser dig vejen frem

Norh Media startede den dag da vi brugt ca. 250 000;- på et antal forskellige mediehus her i Danmark for at opnå synlighed på Google, uden helt. Og alt dette på mindre end to år.   En dag fik vi nok og besluttede os for at rekruttere medarbejdere til at klare alt markedsføring i firmaet intern. Dette har så givet Norh forbløffende resultater. Kan vi så kan du.  

Vi lever i en digital virkelighed, hvor dine potentielle kunder er vant til hurtigt at klikke rundt på nettet, for at finde det de har brug for. Det er de færreste, der bruger mange sekunder på en forvirrende, ulogisk og dårligt designet hjemmeside. Med et enkelt klik kan en besøgende forlade din hjemmeside, og et muligt salg er gået tabt. Vejen til nye kunder og øget omsætning er en flot, konverterings venlig,  overskuelig og brugervenlig responssiv hjemmeside, der fungerer godt på både pc, mobil og tablet. Og hvor du med sikker hånd guider den besøgende rundt.

Menu

Bliv ringet op