hvordan det hele startede

Norh Media startede den dag vi besluttede os for at markedsføre vores egne forretninger. Vi fik simpelthen nok af medie folk det ikke kunne leve op til vores eller måske også sine egne forventninger.  Det blev lovet alt for meget gang på gang. 

2015 -året vi startede selvstændig virksomhed i København

2015-2018

Marketing geni med kontaktperson fra google, højt uddannet grafiker, anerkendt seo bureau og et flertal Københavnske mediehuse - De alle skulle hjælpe os med seo

Alle disse har vi på en ene eller anden måde henvendt os til da Norh skulle have hjælp til hjemmeside og søgemaskine optimering.  Nicolai har altid ment at man skal lade folk gøre det de er gode til og finde de rigtige folk til hver enkelt ting. Det giver god mening hvis man faktisk bruger sine “skills”. Efter at Norh brugt ca. 250 000  på kroner hjemmesider og seo, og imens de gode placeringerne på Google lyste med sin fravær, besluttede Norh sig for at bytte strategi og sende en trogen medarbejdere på SEO, SOME og WP uddannelse.  

2019-2020

Ny strategi - Nye hjemmesider - All in på "one page seo" og "of page seo"

1/7 -19 Ny hjemmeside, 4 måneder senere kom den første, første placeringen på Google endelig! Telefonen begynde at ringe firedobbelt så meget og vi kunne endelig slukke for Google Ads.  Idag snart et år efter får  Norhentreprise.dk ca. 750 klik om måneden gennem organisk søgning gennemsnitligt. 

Sara

Jeg har arbejdet med Visuelt salg i over 14 år - og kan sandsynligvis designe dig hjemmeside lige sådan som du vil have den

Uddannet indenfor for salg og handel, samt praktisk og online markedsføring

Mine salgresultater og visuelle fremgangsmåde har ført mig til bland andet Miami (der jeg vandt en rejse gennem en intern visuel konkurrence) og en karriere som regions chef i en tøjbutiks kæde. Jag har arbejdet med visuelt salg i snart 15 år og med alt fra sodavand, til dametøj og håndværker ydelse. Efter hånden har jeg designet og bygget op ca. 100 hjemmesider i Word Press og prøvet mere end 30 plugins af. Jeg nyder af at hjælpe andre at opnå nye mål og resultater.

Entreprenør - mange års studier i bagaget, blandt andet som ingengør på DTU

Jeg ser mig som selv som en entreprenør hele vejen ud i fingerspidserne.  Mit tekniske interesse har først mig til der jeg er idag. Jeg driver virksomheder med stor passion og elsker at dele succés sammen med andre. 

Nicolai

Siden jeg startede mit entreprise firma har seo optimering været en stor del af min dagligdag. Jeg ved hvad der skal til og kender vejen til de bedre placeringer på Google.

Vi lever i en digital virkelighed, hvor dine potentielle kunder er vant til hurtigt at klikke rundt på nettet, for at finde det de har brug for. Det er de færreste, der bruger mange sekunder på en forvirrende, ulogisk og dårligt designet hjemmeside. Med et enkelt klik kan en besøgende forlade din hjemmeside, og et muligt salg er gået tabt. Vejen til nye kunder og øget omsætning er en flot, konverterings venlig,  overskuelig og brugervenlig responssiv hjemmeside, der fungerer godt på både pc, mobil og tablet. Og hvor du med sikker hånd guider den besøgende rundt.

Menu

Bliv ringet op