Søgemaskine optimering

SEO

  • Konverteringer
  • Troværdighed
  • Indtryk

Selvfølgelig kan du også nå topplaceringer på Google

Men husk SEO tager tid

Selvfølgelig kan du også nå topplaceringer på Google, men SEO tager tid og kræver disciplin. Hvis du starter idag og er parat til arbejde hårdt eller investere penge  i SEO, så kan du forvente et resultat omkring 6 måneder frem fra nu af. I hvert fald indenfor de fleste brancher.  

Kontakt os og forebedre din Google Rank
Få hjælp til Google Adwords Strategi

Linkbuildning og "on page" SEO

Vejen frem til topplaceringer på Google

En konverteringvenlig og informativ hjemmeside i kombination med linkbulding er vejen frem. Det er volumen og kvaliteten af selve arbejdet, der vil afgøre i den sidste ende hvorhenne du vil ende på Google efter nogen tid. Vi kan hjælpe med både planlægning og opbygning af “nofollow” og “follow” links.

Vores SEO process

Hver uge vil du få en  update af os, der vi fortæller dig hvad der vil arbejdes på og hvilket fokus vi har kommende uge i forhold til SEO -optimering, samt hvor meget tid det vil bruges på opgaverne.

Kontakt

Aftale

Ugelige plan

Konverteringer

Norh media tilbyder billig

linkbuildning

Linkbuilding kan nemt komme til at koste en formue. Men det behøver det ikke.  Vi på Norh media har er kartotek med blogs lige så gode som dem man betaler 2000;- for mange andre steder. Vores blogs og online nyheds medier har en “Moz domain rank” over 15.