Seo
Online synlighed

Online synlighed der virker ✓ Bliv set af flere via Google ✓ Opnå større eksponering overfor potentielle kunder med seriøs og pålidelig markedsføring. Invester i SEO optimering for en periode og spar penge, når du vel nået toppen på Google er det billig at vedligholde.

Linkbuildning

&"on page SEO"

En konverteringvenlig og informativ hjemmeside i kombination med linkbulding samt en god keywordsplan er vejen frem til de brugbare placeringer i Google søgresultat. Det er volumen og kvaliteten af selve arbejdet, der vil afgøre i den sidste ende hvorhenne du vil ende på Google efter nogen tid. Vi kan hjælpe med en komplet plan til din hjemmeside der passer dit fag samt opbygning af “nofollow” og “follow” links.

optimering
no. 1

Hvad skal så til?

Måske synes du at det virker urealistisk at nå toppen. Men! Selvfølgelig kan du også nå topplaceringer på Google, men husk SEO tager tid og kræver disciplin. Hvis du starter idag og er parat til arbejde hårdt eller investere penge i SEO, så kan du forvente et resultat omkring 6 måneder frem fra nu af. I hvert fald indenfor de fleste brancher.