Der alt startede

Succeshistorie

  • 1. placeringer
  • Daglige opkald
  • Konverteringer

Vores succés

3000

eksponeringer hver dag minimum

15

Opkald mindst om dagen

Top3

Placeringer på Google keyword

10k

Gennemsnitlig Daglig omsætning

Det startede

HER.

Vores solskindhistorie startede den dag da vi besluttede os for at vi skulle lave alt vores markedsføring “Inhouse”. Efter at have prøvet hundredevis forskellige metoder og forskellige mediehuse af kom vi fem til en ting; At vi bliver nød til at gøre det her selv – hvis vi skal nå de mål som vi har sat os. Vores sludsats; Hvis det skal gøres 100 % så skal det gøres med hjertet og det kan man måske nok kun, hvis det er ens egen kamp man skal kæmpe.
På blot 3 måneder
nåede vi en omsætning
på 300 k/måned gennem ny hjemmeside og Seo-optimering

Den 1 Juni, startede vi igen fra nul. Vi slukkede helt fra den gamle hjemmeside og smed os selv ind i SEO, design og marketing verden. Imens vi arbejdede dag og nat i 2 uger med at få det hele op at køre og sætte os ind i alle tingene, og gøre det efter bogens regler. Google Ads blev vores reddere. Men efter 3 uge kunne vi allerede mærke resultater og skrue ned for de meget dyre Google Ads kampagner. 
Telefonen begyndte for alvor at ringe. 
Vi rykkede frem på Google.

Det er en fantastisk rejse, - at se en virksomhed vokse så lynhurtigt!
Sophia
Designer

Hårdt arbejde og rådgivning er den bedste recept

Vi har under vores rejse, blevet godt klædt på til opgaven. Har man en smule sans for salg og øje for detaljer så skal det hele nok gå, hvis man får den rigtige hjælp! Her har vi været heldige. Vi har haft et samarbejde, med en ambitiøs og duktig designer  og vi har undevejs talt med nogle ydmyge SEO eksperter, udover dem som vi har betalt.